E-LEARNING

Ανέκαθεν η εύρεση εργασίας ήταν μία περιπέτεια. Σήμερα όμως, περισσότερο από ποτέ, όποιος αναζητά εργασία πρέπει να είναι οπλισμένος με όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια. Ένα από τα απαραίτητα εφόδια, είναι η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Η εκμάθηση Αγγλικών σε εξειδικευμένα τμήματα ενηλίκων είναι πλέον επιβεβλημένη, τόσο στη δημιουργία ενός πλήρους βιογραφικού όσο και στη μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία (ανώτερο κλιμάκιο μισθολογικό κλπ.) στον ιδιωτικό αλλά και στο δημόσιο τομέα.

Στο κέντρο ξένων γλωσσών LINGUAPLUS έχουμε την εξειδίκευση στα ΑΓΓΛΙΚΑ για ΕΝΗΛΙΚΕΣ, ασχολούμαστε καθημερινά με την εκμάθηση αγγλικών από το 2004, δημιουργώντας τις κατάλληλες υποδομές και μοντέλα εκμάθησης. Τα αγγλικά είναι σήμερα η πιο διαδεδομένη γλώσσα στο κόσμο.

Πλεονεκτήματα e-learning:

 • Η πλατφόρμα εκμάθησης είναι πλήρως ελληνοποιημένη ,με βοήθεια και οδηγίες στα ελληνικά
 • Δραστηριότητες σχεδιασμένες για την ενίσχυση των δεξιοτήτων κατανόησης, ανάγνωσης και γραφής
 • Απεριόριστη πρακτική εξάσκηση προφορικού λόγου μέσω του  εργαλείου voice recognition system.
 • Πλήρης και αναλυτική καταγραφή της προόδου του χρήστη
 • Βασισμένο στα πρότυπα του Διεθνούς Ευρωπαϊκού Πλαισίου ώστε να καλύπτει από επίπεδο Α1 έως B2
 • Χρήση κωδικού για 12 μήνες
 • Οικονομικότερο πρόγραμμα  από την άνεση του σπιτιού μας

Γιατί χρησιμοποιούμε στη σχολή μας το μοντέλο Blended Learning της   Βurlingtonenglish ;

 • Τα μαθήματα Αγγλικών θα σε προετοιμάσουν ώστε να μπορείς να ανταποκριθείς σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Το πρόγραμμα εκμάθησηςαγγλικώντης burlingtonenglish  σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις τη γλώσσα και σε προετοιμάζει για να πετύχεις στις επίσημες εξετάσεις των Αγγλικών αποκτώντας τη πιστοποίηση που σε ενδιαφέρει.
 • Κάθε σπουδαστής μπορεί να επιλέξει το χρόνο που μπορεί να διαθέσει για συνεδρίες στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους μας ή και στο χώρο του, όπου ο ειδικευμένος εκπαιδευτής μας θα μπορεί να τον προετοιμάζει και να τον καθοδηγεί για τη σωστή χρήση της πλατφόρμας στο σπίτι, καθώς επίσης και να απαντά στις όποιες απορίες του.
 • Ο σπουδαστής θα έχει την ευκαιρία να δουλεύει πάνω σε μοντέλα ασκήσεων (24 ώρες το εικοσιτετράωρο) που συναντάει στην πλατφόρμα, καθώς επίσης θα μπορεί να ελέγχει την πρόοδό του και να λύνει τις απορίες του μέσα από ασκήσεις και εργασίες που θα διεξάγονται εντός της τάξης.
 • Επίσης ο εκπαιδευόμενος θα μπορεί να εξασκήσει επιπλέον τον προφορικό του λόγο σε ρεαλιστικές συνθήκες επικοινωνίας με τον εκπαιδευτή του αλλά και με τα μέλη της ομάδας του.
 • Στο μοντέλο αυτό είναι σημαντικό να αποσαφηνίσουμε ότι η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης δεν χρησιμοποιείται συνοδευτικά ή απλά για εξάσκηση και εμπέδωση αλλά αποτελεί το κύριο κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας καλύπτοντας δεξιότητες κατανόησης κειμένου, ακουστικών ασκήσεων, εξάσκησης ομιλίας, γραμματικής κλπ (Reading, Listening, Speaking & Grammar Skills).
 • Το απίστευτα εξελιγμένο voice recognition system είναι σε θέση να αναγνωρίζει με μεγάλη λεπτομέρεια την ποιότητα της προφοράς σου και αξιοποιεί τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης για να φτιάξει λεκτικές ασκήσεις μόνο για εσένα, ανάλογα με τα προβλήματα προφοράς που ανίχνευσε!

Ξένες Γλώσσες

 

Γιατί στα Linguaplus μαθαίνεις

εύκολα και  γρήγορα

Πληροφορική

 

Εργαζόμαστε για την δική σου   επιτυχία σε καθημερινή βάση !

e - learning

 

 Εξειδικευμένα Αγγλικά

   

Συνεργασία


 

Προσφορές


 

Νέα - Δραστηριότητες