Ξένες γλώσσες - Αγγλικά

C.A.E.(Advanced του Cambridge)

Το Certificate in Advanced English αντιστοιχεί στο επίπεδο C1 του Κοινού Πλαισίου του Συμβουλίου της Ευρώπης για τις σύγχρονες γλώσσες. Οι μαθητές στο επίπεδο αυτό θεωρείται ότι είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τις δομές των Αγγλικών με ευκολία και άνεση. Στο επίπεδο αυτό, οι μαθητές θεωρείται ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις περισσότερες περιστάσεις που μπορούν να προκύψουν σε αγγλόφωνη χώρα, σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς και στο πλαίσιο της ανώτατης εκπαίδευσης.

Συνήθως οι υποψήφιοι χρειάζονται περίπου 8 επιπλέον μήνες, αφού περάσουν στις εξετάσεις του FCE προκειμένου να επιτύχουν και σε αυτό το επίπεδο.

Εξετάσεις

Οι εξετάσεις για το δίπλωμα CAE αποτελούνται από 5 μέρη:
  1. Reading: 1 ώρα και 15 λεπτά Απαιτούνται ικανότητες κατανόησης δημοσιευμένων κειμένων βιβλίων φαντασίας ή μυθιστορημάτων, άρθρων, εφημερίδων και περιοδικών.
  2. Writing: 1 ώρα και 30 λεπτά Απαιτούνται ικανότητες δημιουργίας δύο διαφορετικών ειδών κειμένων όπως ένα άρθρο, μια αναφορά, μία πρόταση ή μια περίληψη.
  3. Use of English Paper: 1 ώρα Σε αυτό το μέρος της εξέτασης αξιολογείται η ικανότητα χρήσης της αγγλικής γλώσσας μέσω ασκήσεων γραμματικής και λεξιλογίου.
  4. Listening: 40 λεπτά Απαιτούνται ικανότητες κατανόησης μιας ποικιλίας τρόπων ομιλίας και θεμάτων συζήτησης, όπως παραδόσεις μαθημάτων καθηγητών, ραδιοφωνικές εκπομπές, ομιλίες και καθημερινών συζητήσεων.
  5. Speaking: 15 λεπτά Σε αυτό το μέρος της εξέτασης οι υποψήφιοι αξιολογούνται, ανά δυάδες ή και τριάδες, όσον αφορά στην ικανότητά τους να παίρνουν μέρος σε διαφόρων ειδών συζητήσεις: με τον εξεταστή, με τον άλλον υποψήφιο και μόνοι του

Ξένες Γλώσσες

 

Γιατί στα Linguaplus μαθαίνεις

εύκολα και  γρήγορα

Πληροφορική

 

Εργαζόμαστε για την δική σου   επιτυχία σε καθημερινή βάση !

e - learning

 

 Εξειδικευμένα Αγγλικά

   

Συνεργασία


 

Προσφορές


 

Νέα - Δραστηριότητες