Ξένες γλώσσες - Αγγλικά
 

F.C.E.(Lower του Cambridge)

Η εξέταση για το First Certificate in English είναι αυτή με τις περισσότερες συμμετοχές από όλες τις εξετάσεις του Cambridge ESOL. Αντιστοιχεί στο επίπεδο B2 του Κοινού Πλαισίου του Συμβουλίου της Ευρώπης (Common European Framework) για τις σύγχρονες γλώσσες.

Οι μαθητές στο επίπεδο αυτό θεωρείται ότι είναι σε θέση να χειριστούν τις βασικές δομές της Αγγλικής γλώσσας με αρκετή σιγουριά, επιδεικνύοντας ευρεία γνώση λεξιλογίου και χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες επικοινωνιακές δεξιότητες σε πολλές κοινωνικές περιστάσεις.

Εξετάσεις

Οι εξετάσεις για το δίπλωμα FCE αποτελούνται από 5 μέρη:

  1. Reading: 1 ώρα Απαιτούνται ικανότητες κατανόησης κειμένων φανταστικών ή πραγματικών βιβλίων, άρθρων, περιοδικών και εφημερίδων.
  2. Writing: 1 ώρα και 20 λεπτά Απαιτούνται ικανότητες συγγραφής δύο διαφορετικών ειδών κειμένου όπως μια μικρή ιστορία, ένα γράμμα, ένα άρθρο, μία αναφορά, μία περίληψη ή μία έκθεση ιδεών.
  3. Use of English: 45 λεπτά Σε αυτό το μέρος της εξέτασης αξιολογείται η ικανότητα χρήσης της αγγλικής γλώσσας μέσω ασκήσεων γραμματικής και λεξιλογίου.
  4. Listening: 40 λεπτά Απαιτούνται ικανότητες κατανόησης μιας ποικιλίας τρόπων ομιλίας και θεμάτων συζήτησης, όπως ειδησεογραφικά προγράμματα, ομιλίες, ιστορίες, ανέκδοτα και δημόσιες ανακοινώσεις.
  5. Speaking: 14 λεπτά Σε αυτό το μέρος της εξέτασης οι υποψήφιοι αξιολογούνται, ανά δυάδες ή και τριάδες, όσον αφορά στην ικανότητά τους να παίρνουν μέρος σε διαφόρων ειδών συζητήσεις: με τον εξεταστή, με τον άλλον υποψήφιο και μόνοι τους.

Ξένες Γλώσσες

 

Γιατί στα Linguaplus μαθαίνεις

εύκολα και  γρήγορα

Πληροφορική

 

Εργαζόμαστε για την δική σου   επιτυχία σε καθημερινή βάση !

e - learning

 

 Εξειδικευμένα Αγγλικά

   

Συνεργασία


 

Προσφορές


 

Νέα - Δραστηριότητες