Συνεργασία με την δράση πρόληψης και ενημέρωσης Δημιουργώντας Kύκλους Eπικοινωνίας

Το κέντρο ξένων γλωσσών LINGUAPLUS Τρικάλων σε συνεργασία με την δράση πρόληψης και ενημέρωσης <<Δημιουργώντας Kύκλους Eπικοινωνίας >> διοργανώνει σεμινάριο στο χώρο της σχολής.

Η θεματολογία του σεμιναρίου :
«Επικοινωνία στην Οικογένεια», «Ασφαλής χρήση του Διαδικτύου για παιδιά και έφηβους», «Ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη παιδιών/έφηβων», «Σχολικός και Διαδικτυακός εκφοβισμός (bullying/cyber bullying)», «Άγχος στην καθημερινή ζωή» κ.α.

Συντονίστρια-Εισηγήτρια: Φανή Τζίκα, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια Οικογενειακή Θεραπεύτρια

Διάρκεια διεξαγωγής σεμιναρίου: 90 λεπτά


Οι Kύκλοι Eπικοινωνίας αποτελούν μία δράση πρόληψης και ενημέρωσης σχετικά με θέματα που άπτονται της καθημερινότητας και δημιουργούν ερωτήματα και προβληματισμούς. Οι γονείς της σύγχρονης οικογένειας προσπαθούν ταυτόχρονα να ανταποκρίνονται επαρκώς στον γονεϊκό ρόλο τους και από την άλλη να ακολουθούν την προσωπική τους πορεία σε επαγγελματικό και διαπροσωπικό επίπεδο. Για την σύνθεση των διαφορετικών ρόλων χρειάζεται να έχει κανείς ψυχική ανθεκτικότητα και ευελιξία.
Η λειτουργική επικοινωνία των γονέων με τα παιδιά τους φαίνεται να είναι απαραίτητη ώστε να εξασφαλίζεται η οικογενειακή ισορροπία. Σημαντικό είναι ο καθένας μέσα στην οικογένεια να αισθάνεται ότι ανήκει σε αυτήν αλλά και ότι έχει την αυτονομία που χρειάζεται.

Οι Κύκλοι Επικοινωνίας απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να ενημερωθούν, να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να προσεγγίσουν θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σχέσεις. Σε κλίμα ανοιχτού διαλόγου διερευνούμε τους ομόκεντρους κύκλους της ζωής μας, όπως αυτόν της οικογένειας, του σχολείου, της κοινωνίας με επίκεντρο τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας.

Ξένες Γλώσσες

 

Γιατί στα Linguaplus μαθαίνεις

εύκολα και  γρήγορα

Πληροφορική

 

Εργαζόμαστε για την δική σου   επιτυχία σε καθημερινή βάση !

e - learning

 

 Εξειδικευμένα Αγγλικά

   

Συνεργασία


 

Προσφορές


 

Νέα - Δραστηριότητες