Είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Το 2000 η σχολή μας έγινε  Κέντρο Ξένων Γλωσσών LINGUA.PLUS

διδάσκοντας Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά.

 
Οι υπεύθυνοι της σχολής Παναγιώτης Μαράβας και Ευαγγελία Σιάτρα εγγυούνται τη γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση της Αγγλικής με σκοπό την απόκτηση πιστοποιήσεων και πτυχίων όλων των επιπέδων.


Στα Lingua.Plus Τρικάλων θα βρείτε τμήματα για μαθητές καθώς και ταχύρυθμα προγράμματα για ενήλικες, φοιτητές κι εργαζομένους.
Επιπλέον το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει την προετοιμασία για εξειδικευμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα εισαγωγής σε αγγλόφωνα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα (εξετάσεις IELTS, TOEFL).


Το πλήρως ενημερωμένο και άρτια οργανωμένο πρόγραμμα σπουδών μας, η χρήση εποπτικού υλικού, εξομοιώσεις εξετάσεων (Mock Tests) καθώς και το πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής μέσω υπολογιστή διασφαλίζουν την επιτυχία των μαθητών μας σε εξετάσεις αναγνωρισμένες από το Ελληνικό Δημόσιο.

Επίσης,η σχολή πληροφορικής FUTUREKIDS δημιουργήθηκε το 2000 από τον Παναγιώτη Μαράβα και την Ευαγγελία Σιάτρα στα Τρίκαλα - Θεσσαλίας με σκοπό την εκπαίδευση στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές για παιδιά και ενήλικες.Επίσης, είναι Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο του ECDL και DIPLOMA από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του.

Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

Ξένες Γλώσσες

 

Γιατί στα Linguaplus μαθαίνεις

εύκολα και  γρήγορα

Πληροφορική

 

Εργαζόμαστε για την δική σου   επιτυχία σε καθημερινή βάση !

e - learning

 

 Εξειδικευμένα Αγγλικά

   

Συνεργασία


 

Προσφορές


 

Νέα - Δραστηριότητες